Skip to main content Skip to footer

ADGANGSKONTROL

Hvem skal have adgang hvor?

Adgangskontrol til erhverv og det offentlige, er en fleksibel og brugervenlig løsning til at give medarbejdere i din virksomhed eller institutioner adgang til de lokaler, der er behov for. Ved Aabenraa Låseteknik og Sønderborg Låseservice leverer og installerer vi adgangskontrol for erhverv og det offentlige. Altid tilpasset de behov der måtte være.

Gennem mange år, har vi opbygget vores erfaringer om adgangskontrol. Nu er vi specialister i at øge sikkerheden og komforten i mange forskellige virksomheder og institutioner.

 

Adgangskontrol – Nemt, sikkert og enkelt

Adgangskontrol kommer i mange former. I stedet for nøgler kan man bruge kort, brik eller kode til at få adgang til aflåste lokaler. Det er nemt og enkelt – og så sikrer det, at kun de personer, der skal have adgang til lokalerne, får det.

 

De førende produkter på markedet

Vi forhandler og monterer adgangskontrol fra SALTO og SMARTair. Begge er førende på markedet, primært på grund af høj kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan adgangskontrol kan bidrage til en sikrere og mere funktionel arbejdsplads eller institution, er du altid velkommen til at ringe til Aabenraa Låseteknik 74 62 43 44 eller til Sønderborg Låseservice 74 48 52 25.

Kontakt Aabenraa Låseteknik eller Sønderborg Låseservice for mere information.